Hereford House

This commission follows the successful transformation of the lounge in this property, completed in December 2010 and the subsequent ongoing transformation of a further 3 rooms in this property.
ADN and AU Studio have subsequently been asked to provide interior design services children’s lounge and the kitchen, as well as providing an additional wall unit in the Lounge/Dining room undergoing work.
The proposals have been put forward with the aim to transform the master bedroom with particular regard to increasing the wardrobe storage.
All storage is to be built in and should integrate the existing bed, which we understand will be refitted with a golden, velvet fabric.
We understand that all joinery is to match the existing Walnut veneer in the flat and be designed in the spirit of the proposals.